Fox-Car diensten 2018-03-20T12:38:48+00:00

AANBOD VAN FOX-CAR

MAAK EEN AFSPRAAK
PRIJZEN

DIENSTEN

COMPUTER DIAGNOSE/strong>

Wanneer u bij de monteur komt, kunt u steeds beter voldoen aan de situatie waarin hij onze auto op de computer aansluit en op zoek gaat naar een probleem van falen. Dankzij dit systeem kunt u een waarschijnlijke fout opsporen zonder de auto te demonteren en de afzonderlijke componenten te demonteren.

Met computerdiagnostiek kunt u de auto zowel inactief als tijdens het rijden controleren. Dit geeft u de unieke mogelijkheid van dynamische diagnostiek, die zeer nauwkeurig is.

Om aan de verwachtingen van de klant en de groeiende vraag naar dit soort diensten te voldoen, hebben we diagnostische testers die de meeste automerken bedienen.

Voordat u een auto koopt, is het ook raadzaam om de auto op de computer aan te sluiten – als u naar de computer kijkt, kunt u gemakkelijk zien of de auto daadwerkelijk in de staat verkeert die de verkoper verklaart. Hierdoor wordt het risico om een ​​kat in een tas te kopen geminimaliseerd

PRIJZEN
DIAGNOSTYKA KOMPUTEROWA
MAAK EEN AFSPRAAK
PRIJZEN
DIAGNOSTYKA KOMPUTEROWA
MAAK EEN AFSPRAAK

OLIE VERVERSEN

Motorolie is een van de belangrijkste vloeistoffen in de auto. Hij is verantwoordelijk voor de smering van de aandrijfeenheid, vermindert de wrijving van de motorcomponenten tijdens bedrijf, houdt deze schoon en heeft ook de functie om deze te koelen. Tijdens het besturen van een auto is de olie verontreinigd, die zijn parameters verliest en geen goede smering van de motor garandeert. Daarom moet het regelmatig worden vervangen. De meeste auto’s hebben olie verversen nodig na een reis van 15.000 – 20.000 km of na een jaar. Het is ook afhankelijk van bepaalde factoren, zoals het motorolieverbruik en de rijomstandigheden.

Onze adviseurs zullen u helpen de beste olie voor uw auto te kiezen. U kunt het kopen op onze website of zelf leveren (het is raadzaam om het oliefilter te vervangen bij het verversen van de olie).

Een te laag oliepeil kan motorschade veroorzaken, zogenaamde “Inbeslagneming”. Daarom controleren onze monteurs als onderdeel van een gratis inspectie vóór elke reparatie het oliepeil in uw auto. Als het te laag is, maar niet hoeft te worden vervangen, bieden ze u een supplement.

We zullen er alles aan doen om uw motor soepel en probleemloos te laten werken.

BANDEN VERVANGEN

De juiste montage van de banden is een garantie voor de veiligheid van de bestuurder en passagiers. In onze werkplaats vervangt u banden snel, goedkoop en veilig.

Onze website biedt ook vulcanisatie en andere diensten met betrekking tot banden, diagnostiek, reparatie en vervanging. We proberen altijd aan alle vereisten van onze klanten te voldoen, dus het is de moeite waard om de services van ons bedrijf te kiezen.

Aangezien de aankoop van banden een investering is voor meerdere jaren, wordt aanbevolen de wieluitlijning regelmatig te controleren, bij voorkeur bij de vervanging van seizoensbanden.

We moedigen u aan om contact met ons op te nemen en onze autoservice te bezoeken, en u zult zeker tevreden zijn met professioneel geleverde services en concurrerende prijzen.

PRIJZEN
DIAGNOSTYKA KOMPUTEROWA
MAAK EEN AFSPRAAK
PRIJZEN
DIAGNOSTYKA KOMPUTEROWA
MAAK EEN AFSPRAAK

GEOMETRIE „3 D”

Onjuiste geometrie van de wielen veroorzaakt veel ongemakken in verband met de auto. Een daarvan is de ongelijkmatige slijtage van de banden, vanwege het feit dat hun koers afwijkt van de as van het voertuig. Het kan ook bijdragen aan het heen en weer trekken van de auto (op een rechte en vlakke weg die de auto zelf draait) en de vertraagde reactie van de auto op onze bewegingen met het stuurwiel.

SUSPENSION SYSTEM

Het doel van de ophanging is om de wegwielen te besturen, de trillingen te dempen die uit de oneffenheden van de weg komen en de beste hechting van de auto aan het oppervlak te verzekeren. De ophanging heeft veel componenten die tijdens gebruik aan slijtage onderhevig zijn.

PRIJZEN
DIAGNOSTYKA KOMPUTEROWA
MAAK EEN AFSPRAAK
PRIJZEN
DIAGNOSTYKA KOMPUTEROWA
MAAK EEN AFSPRAAK

AIRCONDITIONING SYSTEEM

De efficiënte airconditioning zorgt voor een goede luchtstroom in de auto. Het doel is om de luchtvochtigheid en temperatuur op het juiste niveau te houden. Het beïnvloedt het rijcomfort, en in tegenstelling tot de gangbare mening, wordt het niet alleen in de zomer maar ook in de winter gebruikt om de vochtige lucht te drogen. Houd er rekening mee dat het airconditioningsysteem uit verschillende onderdelen bestaat die tijdens het gebruik onderhevig zijn aan slijtage, dus zorg voor een regelmatige inspectie van het airconditioningsysteem in de auto.