Over ons

/Over ons
Over ons 2018-03-20T12:30:07+00:00

OVER ONS

Autoservice Fox-Car

AutoService Fox-Car is een professionele autoworkshop met vele jaren ervaring op de markt. Ons doel is niet alleen om defecten in uw auto te herstellen, maar ook om te voorkomen dat ze zich voordoen en om klanten te informeren over de beginselen van correct autogebruik.

We zijn ons ervan bewust dat als we willen concurreren met erkende servicecentra, we goed voorbereid moeten zijn, daarom gebruiken we professionele, gespecialiseerde apparatuur en moderne diagnostische hulpmiddelen en apparaten in onze werkplaats. We creëren een hardwerkend team dat in staat is om de moeilijkste taken uit te voeren. Ons succes danken we in de eerste plaats aan onze medewerkers die hun passie en liefde voor auto’s hebben gecombineerd met jarenlange ervaring opgedaan in de auto-industrie.

Reserve en prijs van diensten

Maak kennis met de prijzen van diensten aangeboden door Fox-Car en boek de datum van het bezoek.

Snelle reparaties

We accepteren ook dringende reparaties. Neem contact met ons op om de snelle reparatie te regelen.

MAAK EEN AFSPRAAK
PRIJZEN

We garanderen dat we bij AutoService Fox-Car elke klant afzonderlijk benaderen. Daarom hoef je je geen zorgen te maken dat onwetendheid over auto-emissies de servicekosten hoger zal maken of dat je onnodige kosten zult oplopen. We proberen ons advies op een begrijpelijke manier door te geven, zodat elke klant zich volledig bewust is van wat er met zijn auto gebeurt en wat reparatie is.
Daarnaast bieden we de aankoop van onderdelen die nodig zijn om te repareren om de klant te ontlasten van het besteden van zijn kostbare tijd aan het zoeken en om fouten en vergissingen in gekochte onderdelen te voorkomen, wat in tijden van een enorme variëteit aan merken, modellen en jaargangen een significante verbetering voor de klant is.
Omdat we niet alleen zorgen voor auto’s, maar ook voor onze klanten, hebben we je een wachtkamer gegeven waarin je je auto in de gaten kunt houden om je auto te laten repareren en koffie of thee te drinken.
Als onze vaste klant, kunt u er zeker van zijn dat uw auto onder professionele en betrouwbare zorg staat en dat u langer kunt genieten van de goede conditie zonder bang te zijn voor onverwachte storingen op het minst verwachte moment.